sâmbătă, 1 septembrie 2012

Lolita Anatomy


 Spuneam in mai multe post-uri ca imi plac stilurile lolita,asa ca m-am gandit sa le enumar pe toate si sa explific cateva. Deci,stilurile sunt:



-Gothic Lolita
-Sweet Lolita
-Mizuiro Lolita
-Punk Lolita
-Wa Lolita
-Qi Lolita
-Kuro Lolita
-Guro Lolita
-Shiro Lolita
-Hime Lolita
-Classic Lolita
-Casual Lolita
-Streampunk Lolita
-Military Lolita
-Oji Lolita
-Sailor Lolita
-Deco Lolita
-Country Lolita
-Ero Lolita
-Pirate Lolita
-Aristocrat Lolita

 Acestea sunt stilurile lolita pe care le stiu eu. M-am gandit sa explic despre cele de baza.
-Gothic Lolita: Acest stil se bazeaza pe lucruri intunecate. Inocentul si dragalasenia sunt combinate cu macabrul. In acest stil predomina culorile inchise precum negru,violet,rosu,albastru ce sunt uneori combinate cu detalii albe,pentru contrast. Acesoriile sunt cruciulite,lilieci,fundite negre,sau posete in forma de sicriu sau lilieci.
 Brandurile de Gothic lolita au creeat un stil derivat,numit Aristocrat Lolita.
 Branduri Gothic Lolita: Atelier-Pierrot,Atelier Boz,Black Peach Now si h.NAOTO Blood







 -Classic Lolita: Nu este nici atat de intunecat si sobru precum Gothic,dar nici atat de dulce si dragut ca Sweet. Dragalasenia este combinata cu eleganta. La accesorii se intalnes cmanusi (din dantela sau alt material) sau palarii (simple sau cu un imprimeu colorat). Hainele pot avea imprimeuri florale,sau pot fi simple. In general,in acest stil,totul este combinat cu alb.
 Branduri Classic Lolita: Juliette et Justine,Innocente World,Victorian Maiden,Triple Fortune si Mary Magdalene





  -Sweet Lolita: Este un stil luminos,dragut,si colorat. Hainele au culori pastelate,sau imprimeuri colorate cu fructe (capsuni,cirese,visine),flori,dantela,fundite,uneori animalute (pisicute,iepurasi,catelusi) si panglici pentru a finisa modelul dragut. Machiajul se bazeaza pe nuante de piersica,roz sau perla. Fardul este format din mai multe nuante de roz. Accesoriile pentru par sunt bentite,bonete si fundite. Pot fi gasite si umbrelute din dantela. Posetele sunt in forma de capsuni,inimioare,coronite si animale,sau pot fi normale,cu un imprimeu colorat.
 Branduri de Sweet Lolita: Angeli Pretty,Baby,The Star Shine Bright.





 -Punk Lolita: Stilul acesta adauga elemente Punk stilului Lolita. Hainele au imprimeu in carouri,iar culorile sunt deobicei rosu si negru,uneori albastru sau mov. Tinutei ii sunt adaugate lanturi,cranii,tinte,cruci si ace de siguranta,lucruri specifice stilului Punk. Se poarta fuste,rochii si bluze,alaturi de cizme ce au prinse curele.
 Branduri de Punk: A+Lidel,Putumayo, h,NAOTO si Ha+N.





 Acestea sunt stilurile de baza Lolita.
 Cu aceasta ocazie as vrea sa va arat si un artist,de pe DeviantArt: Neko-Vi. Acesta face digital,tinute Lolita.




 Iata aici adresa paginii : http://neko-vi.deviantart.com/

 Bye Bye!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu