duminică, 2 septembrie 2012

Scary Thing (III)

 Insfarsit am ajuns si la al treilea post "Scary Thing". Yaay! Iubesc sa scriu despre povesti de groaza. ;))
 De data asta va voi povesti despre "The red cloack" si "The licked heand". Doua povesti cu totul diferite. Prima este o legenda urbana din Japonia,iar a doua este din America. Deci,sa incepem!



 The red cloack

 Legenda este despre un spirit cu pelerina rosie. Acesta apare deobicei in baile de la scoala. Este o legenda cam ciudata,avand in vedere ca auzi o voce sau apare in fata ta un barbat cu masca aurie si pelerina,ce te intreaba "Hartie rosie sau albastra?",ori "Pelerina rosie sau albastra?". Aici vine partea rea. Daca spui "rosu" capul iti va fi retezat,sangele curagandu-ti pe spate si formand o pelerina rosie. Daca spui "albastru",vei fi strangulat pana te vei face albastru. Nici sa nu te gandesti sa spui alta culoare! Spiritul nu va fi confuz,ci va face pamantul sa se surpe,aruncandu-te intr-o groapa a iadului. Sigura scapare este sa fugi. Spiritul ramane doar in acea baie,nu te poate urmarii.
 Se spune ca acest spirit fost de fapt un barbat frumos,ce atragea orice femeie,insa,cu timpul,s-a uratit,iar cnad acest lucru s-a intampalt,si-a acoperit trupul cu o pelerina rosie,iar fata cu masca aurie. De cele mai multe ori apare in baile fetelor,dar se mai intampla sa apara si in fata barbatilor. Victima e victima,pana al urma.



 The licked heand

 In aceasta legenda este vorba despre o fata frumoasa,ce ramane singura acasa cand parinti ei se duc al o nunta/petrecere. Deci,aceasta fata ramane acasa cu catelusul ei,blocheaz toate usile si ferestrele,cu exceptia unui geam de la subsol,ce era stricat,insa incuie usa podului. Stiind ca e in siguranta,aceasta se uita umpic la televizor apoi se duce la culcare. Cainele statea sub patul ei,iar inainte de culcare,sau cand se trezea noapte,ii lingea mana.
 Fata s-a trezit de cateva ori peste noapte,pentru ca auzea sunetul apei curgand,insa nu baga in seama. Cainele o linisti de fiecare data. La un momentdat fata a auzit masina parintilor,si se gandi se mearga la baie sa-si astepte parintii,si sa le spuna de robinet. Ajunsa in baie,fata vazu o priveliste groaznica. Cainele ei era strangulat cu furtunul de la dus,sangele picurandu-i din blata. Pe oglinda,cu sange,scria "Si oamenii pot linge".
 A ramas un mister pe unde a intrat acel om ce a stat sub patul fetei. Tot ce se stie este ca atunci cand a fost cautat,nimeni nu l-a putut gasi.
 In alte variante,pe oglinda scrie ""Si demonii pot linge". Nimeni nu stie cu adevarat care este varianta corecta.



 Deci,am termiant cu povestil de groaza pe azi.
 Bye Bye!



Gift! Gifts Everywhere!

 Pe 2 iulie este o zi foarte importanta pentru mine. Este ziua in care am cunoscut 2 fete importante. Surorilele mele Gabriella (http://thelolitagame.blogspot.ro/) si Liliana!


De 2 iulie ne facem cadouri pe calculator,ca video-uri,poze modificate,sau cadouri pe care le trimitem prin posta,ca felicitari,bratiri sau alte lucruri facute de mana. Anul acesta,Gabriela mi-a trimis cel mai frumos cadou din lume! Un caiet decorat de ea! :X Imi place la nebunie! Iata cum arata caietul.

 Nu e minunat?!

 Zilele astea,am editat cate poze cu un program chinezesc,numit XiuXiu. Iata linkul de unde il puteti descarca : http://xiuxiu.meitu.com/. Dar,aveti grija! Programul vine cu un ativirus numit 360. Va sfatuiesc sa nu-l isntalati. Instalarea se face in chineza,dar ca sa evitati instalarea antivirusului,avet igrija sa nu lasa-ti bifate casutele unde apare scris "360". Iata ce am facut eu cu acest program.















































Cand editez poze,imi place sa folosesc multe lumini! Luminitele sunt frumoase! Liminele iti dau speranta! 
Bye Bye!