luni, 13 august 2012

Sayori Neko Works


 M-am gandit ca dupa aceasta pauza in care nu am mai postat,sa va spun despre personajele mele preferate de la Sayori Neko,Chocola si Vanilla!
 Pentru inceput,Sayori este creatoare Chocolei si a Vanillei. Aceasta este din china,si isi semneata lucrarile ca Sayori@NekoWorks.
 Vanilla si Chocola apar in doua variante:
-Una cute si dulce
-Alta hentai
 Dupa mine,varianta cute este mai draguta,pentru ca nu le prezinta intr-un mod Yuri. Cealalta varianta este +18,si contine scene ce nu trebuie vizionate de minori. Mi se pare un lucru trist ca exista si aceasta varianta hentai,pentru ca cele doua personaje sunt atat de scumpe. Eu si prietena mea Gabriela chiar ne-am ales aceste personaje ca si alter ego-uri. Dar,din pacate,creatoarei lor ii place acest stil.
 Cum spuneam,eu si acea prietena ne-am ales aceste personaje. Am inceput si o poveste cu cele doua in principal,acestea fiind prietene bune.
 Cateva caracteristici:
-Chocola: -are parul negru stralucitor,spre mov,iar ochii ii sunt rosii
 In povestea noastra,ea este cea copilaroasa si dulce


-Vanilla: - are parul alb spre roz,iar ochii ii sunt albastrii
 In povestea,ea este cea serioasa si atenta


 Impreuna,cele doua sunt prietene adevarate de cand erau mici,si isi arata devotamentul si iubirea de sora una fata de cealalta,de fiecare data cand este nevoie.











 Cute nu?



O si iata si doua poze cu mine si prietena mea ,incercand,cat de cat,sa parem ca Choco si Vanill.



 Bye Bye!


miercuri, 1 august 2012

Scary Thing (II)

   

Azi continui posturile "Scary Thing",cu doua legende: Teke Teke si Carved (Kuchisake Onna).


Teke Teke este atat legenda,cat si film de groaza. Personal,nu am vazut filmul,dar stiu legenda. Deci,aici este vorba de o femeie care a cazut/s-a atuncat in fata ternului,iar acesta a taiat-o in doua (nu este sigur daca s-a sinucis sau a fost un accident).
Dupa aceasta intamplare,pe strazile japoniei a aparut o fantoma. Se spune ca fantoma aceea nu are aprtea de jos a corpului,tarandu-si trupul ramas in maini,si scotand un sunet de genul teke-teke,de unde vine si denumirea ei. Deobicei,Teke Teke este vazuta noaptea. Daca victima nu este mai rapida de cat fantoma,aceasta o va prinde si o va taia exact cum este ea. Cand Teke Teke te prinde,esti blestemata sa devi si tu Teke Teke. Nu este o legenda prea lunga. Iata cateva poze cu Teke Teke.




Acum,despre Kuchisake Onna,la fel ca si Teke Teke,pe langa legenda,este si un film pe care,de data asta,l-am vazut. Va voi spune ambele povesti.

Deci legenda: Kuchisake Onna era o femeie foarte frumoasa,dar maritata cu un sot gelos. Fiind frumoasa,multi barbati se uitau la ea. Intr-o noapte,satul de aceste lucruri,sotul ei lua o foarfeca,si ii taie de la colturile gurii,pana al urechi,formandu-i un zambet sangeros. Femeia muri pe loc. Dupa aceasta,femeia se intoarse in chip de fantoma. Purta o masca chirurcgicala,nelasand ranile urate sa se vada,ci doar frumusetea,si cu o foarfeca mare. Aceasta apare uneori in fata unui om si il intreaba "Sunt frumoasa?". La inceput,cei mai mult isunt stupefiati sa o faza dintr-o data acolo,cand nu era. Aceasta isi scoate masca,si zbiara cu putere "ACUM SUNT FRUMOASA?!". Daca ii vei spune "Nu",te va ucide. Daca ii vei spune "Da",te va taia exact la fel. Daca incerci sa fugi,te va urmari si te va omori. Dar,exista o cale de scapare: Daca ii spui "Esti la fel ca toti ceilalti",aceasta va ramane confuza,si iti va da timp sa pleci.

Filmul: Filmul este foarte diferit. In film Kuchisake Onna apare la fel,sub chipul unei femei cu masca chirurgicala,si cu foarfeca,dar nu a fost omorata de sotul ei. Aceasta a fost omorata de fiul ei. Da va explic: Aici,Kuchisake este prezentata in trecut ca o femeie cu o boala mintala,ce isi lovea copii fara sa-si dea seama. Dupa ce isi dadea seama,isi cerea scuze,stiind ca nu ea facuse acel lucru,ci boala o impinsese. Dupa ce isi omori ce-i doi dintre cei trei copii,femeia il ruga pe fiul ei sa ii taie mainile ca sa nu-l mai poate lovi. Neavand timp sa reactioneze,femeia ii pocneste,iar baiatul,speriat,ii taie gura si ii baga foarfeca in gat,ascunzand-o mai apoi in dulap. Dupa cativa ani,femeia se intoarce sub forma unei femei ce rapeste copii si ii omoara. Fiul ei a crescut,si a devenit profesor,iar cand isi da seama c amama lui este fantoma,incearca sa o opreasca si sa-i readuca pacea. Sfaristul filmului este foarte ciudat,pe mine una m-a lasat cu gura cascata. Daca vreiti sa stiti,uitati-v aal film,dar va dau un indiciu : Kuchisake Onna nu va dormi niciodata!! >:)
Iata si poze:





Si o legenda bonus,ce nu apare in lista: Legenda lui Yuki Onna,sau Femeia Zapada. Aceasta este prezentata in folclorul japonez ca un spirit feminin al zapezii si al ghetii. Este descrisa ca o femeie frumoasa,inalta,cu par negru si foarte alba,inuman de alba,si este vazuta in zone dubioase,in timpul furtunilor de zapada. Unele legende spun ca poarta un kimono alb,in timp ce altele spun ca ea apare debracata.
Yuki Onna plutestea deasupra zapezii,fara sa lase urme. De fapt,se spune ca aceasta nu are picioare,ceva normal pentru fantomele japoneze. Fantoma,ar putea fi a unei fete ce a muri inghetata in zapada,sau pur si simplu,poate fi un spirit in sine. Desi este frumoasa,Yuki Onna este mortala,omorand pe oricine ii iese in cale. De obicei,aceasta apare ca o femeie pierduta in furtuna,iar dupa ce isi atrage victima,aceasta o ingheata cu respiratia ei rece sau il captureaza si-l lasa sa moara inghetat,expus la frig. Alteori apare si cu un copil in brate,iar daca un om bine voitor il i-a,incercand sa o ajute,acesta ingheata pe loc. Se mai intampla ca Yuki Onna sa-i atraga pe barbati prin sex,doar ca sa le fure viata cu un sarut mortal! Totusi,fantoma are si o parte draguta. De exemplua,o data,aceasta a lasat un baiat,pe nume Minokichi,in viata,dar l-a avertizat ca daca spune cuiva de ea,va veni si-l va ucide.
Dupa un an,baiatul s-a casatorit cu o fata pe nume Oyuki. Aceasta era la fel de frumoasa ca si Femeia Zapezii. Acestia au fost fericiti impreuna,si au avut multi copii de-a lungul anilor. Intr-o seara,dupa ce copii au adormit,baiatul ii povesti sotiei sale despre Yuki Onna: Adormit sau trez,aceea a fost prima si ultima data cand am vazuto. Era la fel de frumaosa ca tine. Desigur,ea nu era un om,si imi era teama de ea. Foarte teama. Dar era asa alba!....Intradevar,n-am aflat niciodata daca a fost un vis ceea ce am vazut,sau ea chair era adevarata.
Brusc Oyuki se ridica in picioare si tipa : Eu eram! Oyuki era! Si ti-am spus ca daca spui cuiva despre asta te voi ucide!..Dar pentru acesti copii adormiti,nu te voi omora acum! De acum,vei avea mare,mare grija de ei,iar daca se vor plange vreodata de tine,te voi trata asa cum meriti" Apoi s-a dizolvat in praf alb,fara sa fie vazuta din nou.





Deci,asta a fost postul de azi. Vise placute! Bye Bye!

Cute Things and Manga Ibitsu


 Azi dimineata am iesit la cumparaturi. Nu ma dau in vat dupa asta dar de data aceasta,a fost super! Am mers in cateva magazine si m-am tot uitat.... Si m-am uitat... Si,n-am gasit nimic care sa-mi placa. Oh god,why? ㄒoㄒ
  Am mai mers umpic si am ajuns la un magazin unde sunt niste pasari de vanzare. Eu: Mama,hai sa intrat!!! (Sunt innebunita dupa animale). Intram noi in magazin,iar acolo,ce-mi vad ochii?! Lilieci de plastic!! Ma mai uit umpic,abtipilduri cu schelete!! O le vreau,le vreau,le vreau!
 Ma mai plimb prin cateva magazine. Vad fard de ochi,husa pentru telefon,vesta de blugi cu tinte. Da,normal,trebuie sa le am! Si iata cum arata lucrurile cumparate.









 Cute or not?

 Si cum ziceam in titlu,voi scrie despre un manga. Ibistsu. Un manga horror!

Deci,ea este... The Strange Lolita. Alt nume,nu stiu. Am citit acea manga,dar ea,in poveste,i-a numele mai multor fete. Asa deci,despre poveste. In Japonia,se zice ca la 12 noaptea,o fata apare intr-un anumit loc. Daca treci pe langa ea,aceasta o sa te intrebe "Ai o sora mai mica?" sau  "Vrei o sora mai mica?". Prima intrebare: Daca spui "Da",aceasta va incerca sa-ti omoare sora,sa-i i-a locul,apoi sa te omoare si pe tine,in incercarea de a te face "Fratele ideal". A doua intrebare: Daca zici "Da" va incerca sa-ti fie sora mai mica,apoi va incerca sa te omoara. Daca zici "Am deja una" va face ca la prima intrebare. Daca spui "Nu",te omoara pe loc. Cand te intreaba,ca sa scapi,trebuie sa taci si sa treci pe langa ca si cum nu ai vedea-o.
 Este un manga lung,in doua volume si nu-l pot rezuma,dar cine vrea sa-l citeasca,iata aici linkul:
http://mangafox.me/manga/ibitsu/

O,va avertizez ca din capitolul 3,devine un manga destul de dur,cu violenta si sange.




Pentru cei care vor sa citeasca,va urez groaza placuta. Bye Bye!